Presentació de l'equip

Us presentem un equip divers, amb persones de diferents sectors i àrees de coneixement. Un equip transversal, en el que els riudomencs i riudomenques es puguin sentir representats, per dibuixar el Riudoms dels pròxims anys: un poble futur, amb serveis de capitalitat, socialment just i econòmicament potent. Tenim l’experiència i l’energia per fer-ho. Ens hi ajudeu?

Sergi Pedret

8 anys al servei de Riudoms, primer com a regidor i, des del 2018, a l’alcaldia. Durant aquesta última legislatura ha hagut de fer front a una pandèmia al mateix temps que mantenia les propostes i els projectes amb els quals es va presentar ara fa quatre anys.

Isabel Gómez

Co-candidata a l’alcaldia de Riudoms. Llicenciada en Publicitat & RRPP i Periodisme, màster en Direcció de comunicació i 11 anys d’experiència en una empresa líder mundial del sector químic, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent i diversitat i inclusió a nivell europeu.

Inma Parra

Diplomada en Turisme i empresària. Actual regidora de Promoció econòmica, Esports, Igualtat i Salut. Sempre vinculada al món de l’esport, és jugadora de pàdel, secretària de la Junta del Club Pàdel i Tennis de Riudoms i coordinadora de l’Escola de Tennis.

Margarida Mallafré

Membre del Consell Parroquial i persona activa en diverses confraries. Tota una vida de servei social a Riduoms. La seva feina a la botiga de “Ca La Borrassa” l’ha convertida en una de les persones més conegudes del nostre poble.

Josep Mª Bages

Enginyer Tècnic Agrícola i actual regidor de Serveis Públics i Medi Rural. Pagès, empresari i professor a l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus. Membre de la Comissió mixta de la Fira de l’Avellana. Emprenedor, innovador i amant de la natura.

Francesc Mestre

Dissenyador gràfic, comunicador i actual regidor de Dinamització social i Seguretat ciutadana. Implicat, des de fa molts anys, en diferents entitats riudomenques amb grans dosis de creativitat i energia. Empresari i emprenedor, la seva agència, “Futerri”, acumula diversos reconeixements per la seva feina al sector.

Javi Iglesias

Treballador a l’Institut Català de la Salut des de fa més de 10 anys. Amant de l’esport, és membre la de Junta del Club Patí Riudoms i compagina la família amb la feina i els estudis en Tecnologies de la Comunicació.

Glòria Toda

Administrativa amb més de 15 anys d’experiència en una important empresa de solucions hidràuliques. Una persona propera, creativa i capaç  d’adaptar-se a qualsevol circumstància. Molt arrelada a Riudoms i sempre disposada a donar un cop de mà.

Guillem Guinjoan

Enginyer químic de formació i sotsinspector del Cos de Bombers de la Generalitat des del 2008. Actualment és el cap de la Unitat Territorial de la Regió d’Emergències de Tarragona i se suma a l’equip amb molta energia, ganes i noves idees per aquest projecte.

Pep Fargas

Diplomat en Ciències Empresarials i professional del sector bancari des de fa més de 30 anys. Destina el seu temps lliure a jugar a l’hoquei i a buscar bolets. Una persona amb les idees clares, experiència i responsabilitat que aposta per aquest projecte.

Judit Albesa

Llicenciada en Geografia i Història, mestra i actual regidora de les àrees d’Educació i Benestar social. Està implicada en el teixit associatiu de Riudoms i en diverses causes socials. És voluntària de la Parròquia de Sant Jaume i col·labora amb la Creu Roja i la Fundació Josep Carreras.

Èric Domènech

Auxiliar tèncic veterinari des de fa més de 8 anys i DJ amateur. Amant dels animals, dedica el seu temps lliure a fer de DJ de música electrònica en diferents esdeveniments, a produir la seva pròpia música i a entrenar crossfit.

Jordi Domingo

Llicenciat en Ciències Econòmiques i empresarials i actual regidor de les àrees d’Hisenda i Urbanisme. Ha estat directiu i màxim responsable econòmic d’una empresa multinacional del sector de la petroquímica. És membre del CERAP i del Club Deportiu Riudoms des de fa 25 anys.