Un espai per treballar, conversar i compartir inquetuds

Junts per Riudoms va inaugurar el passat dijous 9 el que serà el seu local de campanya fins a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.
L’acte va comptar amb la participació dels dos co-candidats a l’alcaldia, Sergi Pedret Llauradó i Isabel Gómez Fargas; la presència dels actuals regidors del grup municipal al consistori i els membres de la llista del partit que s’han presentat fins aquest moment.
La inauguració va ser un èxit d’assistència, amb moviment continuat de gent entrant i sortint del local al llarg de tot el vespre. Els dos co-candidats a l’alcaldia de Riudoms es van mostrar molt satisfets amb l’esdeveniment. “Per nosaltres és un èxit que la gent s’apropi i ens traslladi les seves impressions sobre el futur de Riudoms” va comentar Sergi Pedret. “Ens agradaria que aquest es convertís en un espai de treball obert a tots els veïns i veïnes del poble per conèixer les seves inquietuds i així oferir la millor proposta possible per al nostre poble” va afegir Isabel Gómez.
Aprofitant la inauguració del local, el partit va donar a conèixer quatre noms més de la seva llista de cara a la contesa electoral. Es tracta de Glòria Toda, administrativa amb més de 15 anys d’experiència en una important empresa de solucions hidràuliques; Javi Iglesias, treballador de l’Institut Català de la Salut des de fa més de 10 anys; Guillem Guinjoan enginyer químic, bomber de la Generalitat i cap de la Unitat Territorial de la Regió d’Emergències Tarragona i Josep Maria Bages, enginyer tècnic agrícola, professor a l’Institut d’Horticultura i Jardinaria de Reus, pagès i actual regidor de les àrees de Serveis Públics i Medi Rural. Quatre noms que reforcen l’objectiu d’aconseguir una llista transversal que combini cares noves i conegudes; experiència i joventut; ganes de treball i l’aposta per un Riudoms amb potencial econòmic, orientat a les persones, actiu i participatiu.