Presentació Co-candidatura

Torneu a veure el “Late Show” que ho va començar tot! 1001siona Show, la presentació convertida en programa on vam descobrir la co-candidatura.
Aquell vespre us vam presentar a la Isabel Gómez i el Sergi Pedret com a imatges del projecte de Junts per Riudoms de cara a les pròximes eleccions municipals. Ho vam fer en un format diferent, fresc, que transmetés l’energia i el compromís dels nostres co-candidats.
Torneu a veure el “Late Show” que ho va començar tot! 1001siona Show, la presentació convertida en programa on vam descobrir la co-candidatura. Aquell vespre us vam presentar a la Isabel Gómez i el Sergi Pedret com a imatges del projecte de Junts per Riudoms de cara a les pròximes eleccions municipals. Ho vam fer en un format diferent, fresc, que transmetés l’energia i el compromís dels nostres co-candidats.